LIJEPO JE TO OBJASNIO

Uoči svoje zadnje utakmice na klupi Juventusa, Allegri se dotakao Mandžukića i nasmijao javnost

26.05.2019 u 13:50

Bionic
Reading

Ove nedjelje završava sezona u Serie A. Prvak Juventus ide u goste Sampdoriji (18 sati, Arenasport 1), a Massimiliano Allegri posljednji puta će sjediti na klupi 'stare dame'

Nakon pet godina te isto toliko osvojenih prvenstava te četiri domaća Kupa s Juventusom, Allegri odlazi. Uoči dvoboja sa Sampdorijom govorio je o sastavu, kako želi sezonu završiti u pobjedničkom stilu, a zatim se osvrnuo na igrače kojih neće biti.

Pri tome se našalio na račun bivšeg hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića.

'Szczesny ima problema s koljenom i idućih bi tjedana trebao na operaciju. No, igrat će. Cristiano Ronaldo ne ide s nama, jer se mora odmarati za nadolazeće reprezentativne obaveze. Mislim da je u redu da neki drugi igrači dođu na red. Miralem Pjanić će igrati, dok su Blaise Matuidi i Federico Bernardeschi suspendirani. Mario Mandžukić je pak želio biti ljepši pa je otišao po novi nos…', rekao je Allegri.

  • +16
Mario Mandžukić - zvijezda Juventusa i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Podsjećamo, hrvatski napadač je prije nekoliko dana obavio operaciju devijacije septuma, a obavio je to u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice.

Inače, Allegri iznimno cijeni Mandžukića, nebrojeno puta je isticao koliko mu je važan u momčadi pa njegovim odlaskom talijanski mediji nagađaju da za Hrvata stižu crni dani odnosno da bi ga s novim trenerom neki drugi igrači mogli izgurati iz prvog sastava.