BORUSSIJA U DRUGOM PLANU

To bi bilo zaista neočekivano; ukoliko krene za lovom evo gdje bi mogao završiti Mario Mandžukić

25.05.2019 u 17:25

Bionic
Reading

Bliži se ljetni prijelazni rok, a već odavno su počela nagađanja oko toga gdje će Mario Mandžukić nastaviti karijeru. Borussia Dortmund krenula je po našeg napadača, ali u igru su se umiješali i klubovi iz Kine

Super Mario je iznimno cijenjen u Juventusu, ne samo kod navijača, nego i kod novinara te trenera Massimiliana Allegrija. No strateg 'stare dame' napušta torinski klub, Juventus je u lovu na pojačanja u napadu i jasno je da bi bivši hrvatski reprezentativac lako mogao postati višak.

U lov je krenula Borussija Dortmund koja je prema nekim napisima pripremila 15 milijuna eura što bi moglo biti dovoljno za 33-godišnjeg golgetera kojem ugovor s Juventusom istječe u ljeto 2021.

'Mario Mandžukić je prošle godine bio beskrajno dobra priča. Već neko vrijeme intenzivno razgovaramo i raspravljamo kako bismo mogli pojačati momčad...', otkrio je za njemačke medije Matthias Sammer, legendarni njemački nogometaš koji trenutno radi kao savjetnik u dortmundskoj Borussiji.'

  • +16
Mario Mandžukić - zvijezda Juventusa i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

No nije Borussija jedina koja želi Mandžukića, a prema pisanju Gazzette sada nekoliko neimenovanih klubova iz Kine ima na radaru hrvatskog napadača koji nije skrivao želju da bi najradije ostao u Italiji, posebno nakon što su mu u Juventusu podebljali plaću na pet milijuna eura.

Naravno, možda mu toliko nudi i Borussija, ali svima je jasno da kineske momčadi mogu platiti još puno više. Recimo, prije se spominjao interes Dalian Yifanga koji mu je nudio čak 10 milijuna eura godišnje.

  • +66
Doček Marija Mandžukića u Slavonskom Brodu Izvor: Pixsell / Autor: Ivica Galovic/PIXSELL