OKRŠAJI S NAJBOLJIMA

UFC-ova velika zvijezda najavila senzaciju!

13.12.2012 u 08:22

Bionic
Reading

Jon Jones u teškoj kategoriji želja je mnogih MMA fanova, a čini se da to nije tako nerealna opcija za UFC-ovog trenutnog poluteškaškog prvaka, no to će se dogoditi tek kada bude imao oko 110 kilograma

Jedna od najvećih UFC-ovih zvijezdi napokon je konkretno progovorila o svojim planovima u malo daljoj budućnosti, a mnogi očekuju da on malo podigne kilažu i karijeru nastavi u kategoriji iznad 93 kilograma, jer ga vide kao borca koji bi mogao ugroziti i mnoge koji su teži od njega.

'Definitivno mi je jedan od ciljeva natjecati u teškoj kategoriji i osvojiti njihovu titulu, ali to još ipak nije toliko blizu. Zasad kilograme skidam efikasno, pametnije se hranim i nemam nikakvih problema sa spuštanjem na 93 kilograma. Meni bi bila velika čast boriti se protiv Caina Velasqueza u budućnosti. Želim se boriti s najboljima, a s Cainom ne želim u oktogon zato jer ga ne volim ili nešto slično, smatram da je odličan tip, nego zato jer mislim da bi bilo zanimljivo. Zbog toga sam, uostalom, ovdje', rekao je Jon.

'Jednom kada dođem u tešku kategoriju definitivno neću pokušati biti vlasnik dva pojasa u isto vrijeme, tada ću biti strogo fokusiran samo na tešku. Plan mi je imati oko 110 kilograma kada dođem u tu kategoriju, čak ni ne želim biti teži od toga. Vjerujem da ću biti u prednosti zbog svoje brzine i agilnosti, pa neće biti problem ako u usporedbi s nekima budem manji', dodao je Jones.

Kada bi se taj prelazak zaista mogao dogoditi još nitko ne zna, Bones nije bio zainteresiran za otkrivanje nešto više detalja, ali u najboljem slučaju to bi moglo biti za godinu dana, mnogi sumnjaju da će se takvo što dogoditi prije 2014. godine.

Jones je trenutno zauzet svojom trenerom ulogom u 17. sezoni The Ultimate Fighter reality showa, a 27. travnja u New Jerseyju očekuje ga nova obrana titule prvaka. Protivnik mu je suparnički trener iz TUF-a Chael Sonnen.