TEŠKI DANI

UFC-ov neporaženi prvak Khabib prekinuo šutnju i otkrio obiteljsku tragediju; otac mu u lošem stanju, neki rođaci preminuli...

19.05.2020 u 13:28

Bionic
Reading

UFC-ov prvak Khabib Nurmagomedov prekinuo je šutnju te konačno progovorio o zdravstvenom stanju svoga oca Abdulmanapa

Prava drama odvija se ovih tjedana u obitelji Khabiba Nurmagomedova. Fokus aktualnog prvaka u ovim je trenucima s borbi u potpunosti prebačen na njegovog oca Abdulmanapa koji se u teškom stanju nalazi u jednoj moskovskoj bolnici.

Podsjećamo, 57-godišnji Abdulmanap se razbolio još krajem travnja te je zbog problema s plućima prvo hospitaliziran u Mahačkali. No, njegovo stanje s vremenom se pogoršalo pa je posebnim letom prebačen u Moskvu gdje je podvrgnut operaciji srca zbog koje je završio u induciranoj komi, ali se iz nje probudio još prošloga tjedna, piše Fight Site.

Iako su ruski mediji pisali da je Abdulmanap u Mahačkali bio negativan na koronavirus, test iz Moskve donio je drugačiju priču.

'Ocu stiže velika podrška i ljudi se stalno raspituju o njemu. On je i dalje u bolnici i bori se protiv ove bolesti. COVID-19 izazvao mu je probleme sa srcem. Abdulmanap je imao i jednu operaciju srca još prošle godine, a drugoj je podvrgnut ovih dana. I dalje je u lošem stanju. To je sve što mogu reći. Želim se i zahvaliti svim ljudima na podršci, dobrim željama i molitvama. Želim i ja vama sve najbolje. Budite mi sigurni i zdravi. Puno vam hvala', rekao je Khabib u obraćanju preko Instagrama prema prijevodu MMA Junkie portala.

Da virus nije pogodio samo njegovog oca, već i više članova njegove obitelji, još je jedan podatak koji je otkrio UFC-ov prvak.

'Više od 20 mojih bliskih rođaka je imalo problema zbog virusa COVID-19 te završilo na intenzivnoj njezi. Neki od njih više nisu s nama', otkrio je Khabib.