SAMO NA MAXTV-U

UFC 139 stiže: Nemojte ni treptati!

18.11.2011 u 14:47

Bionic
Reading

Samo nas dva dana dijele od nove UFC poslastice koju ćemo uživo na Fight Channelu (MaxTV, kanal 25) pratiti iz San Josea

Fight Card UFC-a 139 je pretrpan bivšim prvacima i MMA velikanima. Mauricio Shogun Rua, Dan Henderson, Cung Le, Wandereli Silva, Brian Bowles, Urijah Faber, Martin Kampmann garancija su zanimljivih dvoboja i vrlo vjerojatno atraktivnih nokauta koji, kada su u pitanju ovakva udaračka imena, ne bi trebali izostati.

Oči javnosti bit će posebno usmjerene na povratak donedavnog Strikeforceovog prvaka Hendersona u staro jato u meču s Mauriciom Shogunom Ruom.

'Shogun je uvijek funkcionirao na principu toplo-hladno. No neugodan je i vrlo opasan. Kada nije u formi, i dalje je kvalitetan protivnik, no nije toliko opasan kao što bi to bio da je u najboljem izdanju. Svatko ima svoje loše dane, a čini se da upravo tako on funkcionira zadnjih godina', izjavio je uoči dvoboja legendarni Henderson koji je u svom vlasništvu imao i pojas prvaka japanskog Pridea. Amerikanac nikada u karijeri nije bio nokautiran, a za prekid te tradicije pokušat će se pobrinuti bivši UFC-ov prvak.

'Nadam se da ću biti prvi koji će nokautirati Dana. Talentiran je i iskusan; borio se protiv mnogih velikih imena, mnogi su ga dobro izudarali, ali nikada nije bio nokautiran. Ja sam uvjeren u svoje kvalitete. Vjerujem da ću biti prvi koji će to učiniti', uvjeren je Rua koji zaključuje:

'Nadam se da će Dan doći dobro pripremljen jer ću upravo takav ja biti. Pokazat ću ljudima da mogu biti konstantan u pobjedama i zadržat ću pobjednički niz.'

Izravan prijenos iz San Josea na Fight Channelu (25 kanal MaxTV) počinje u tri sata u noći sa subote na nedjelju, 20. studenog. Snimka priredbe raspoloživa je čitavu nedjelju na istom kanalu.

Glavne borbe:

Mauricio “Shogun” Rua vs. Dan Henderson
Wanderlei Silva vs. Cung Le
Urijah Faber vs. Brian Bowles
Rick Story vs. Martin Kampmann
Stephan Bonnar vs. Kyle Kingsbury

Uvodne borbe:

Ryan Bader vs. Jason Brilz
Tom Lawlor vs. Chris Weidman
Seth Baczynski vs. Matt Brown
Shamar Bailey vs. Danny Castillo
Michael McDonald vs. Alex Soto
Rafael dos Anjos vs. Gleison Tibau
Miguel Torres vs. Nick Pace