ne žele ni čuti

U Realu poludjeli kad su saznali tko pokušava kupiti Matea Kovačića

21.04.2019 u 08:24

Bionic
Reading

Iz Real Madrida poručili su gradskom rivalu Atleticu da mu nemaju namjeru prodati Matea Kovačića koji je trenutno na posudbi u Chelseaju...

Nakon što je Uefa odlučila kazniti Chelsea zabranom kupovanja tijekom sljedećeg prijelaznog roka, situacija se zakomplicirala oko našeg 24-godišnjeg veznjaka.

  • +11
Hrvatski nogometaš Mateo Kovačić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovog ljeta trebao bi se vratiti u redove Reala, ali očekuje se da će ga madridski klub pokušati prodati ili poslati još jednu sezonu negdje na posudbu, s obzirom da se kod Zinedinea Zidanea nikad nije uspio izboriti za mjesto u udarnoj momčadi niti je nastupio u tri velika finala Lige prvaka u kojima je njegova momčad trijumfirala.

No, španjolska televizija Cadena SER javlja kako se gradski rival Atletico zanima za Matea Kovačića, na što su poludjeli u Realu.

'Kovačić nije prodaju, a još manje Atleticu,' bio je odgovor uprave.

Mateo će tako morati potražiti neko drugo rješenje, s tim da nije potpuno nemoguće ni da ostane u Realu sve dok ne završi Uefina zabrana kupovanja Chelseaju koji ga ipak želi najviše od svih klubova i s kojim bi ove sezone mogao nakon tri osvojene Lige prvaka trijumfirati i u Europskoj ligi...