Bomba s otoka

U Madridu pripremaju još jedan megatransfer: Real nudi 120 milijuna eura i igrača za sjajnog veznjaka

10.10.2019 u 15:03

Bionic
Reading

Real Madrid želi dovesti N'Gola Kantea iz Chelseaja za 120 milijuna eura i Isca ili Odriozolu

Real Madrid je ovoga ljeta iz Chelseaja doveo Edena Hazarda koji je u londonskom sastavu proveo sedam godina. Cijena je bila 100 milijuna eura, a Real je Hazarda ganjao gotovo svih sedam godina njegovog boravka u Chelseaju.

Za Chelsea je odigrao ukupno 352 utakmice i zabio 100 golova, te upisao 92 asistencije i bio jedan od nositelja igre. Za Real je za sada upisao šest nastupa u kojima je zabio jedan gol i jednom asistirao suigračima. Real još čeka da Hazard uđe u pravu formu, ali zadovoljni su kupovinom, a talijanski i engleski mediji pišu kako će madridski sastav ove zime ponovno navratiti do Londona po pojačanje.

Za oko im je zapeo Hazardov donedavni suigrač N'Golo Kante. Kante je pod povećalo došao nakon što je s Leicesterom osvojio Premier ligu. Na ljeto 2016. godine je stigao u Chelsea za 35,8 milijuna eura. Za Chelsea je od tada odigrao 148 utakmica, zabio 10 golova i upisao sedam asistencija, te postao stožerni igrač londonskog sastava.

Kante je prije nepunih godinu dana produžio vjernost Chelseaju do 2023. godine i Real će se morati dobro potruditi ako ga želi dovesti. U Madridu su navodno spremni ponuditi 120 milijuna eura i jednog od svojih igrača. Kao potencijalni dodatak transferu spominju se Alvaro Odriozola i Isco, a ako ne uspiju ove zime, u Realu će ponovno pokušati idućeg ljeta jer su 28-godišnjeg veznjaka sada stavili visoko na listu svojih želja.