traži se krivac

U Kataloniji popljuvali Rakitića: To su bile neshvatljive pogreške!

14.08.2017 u 09:20

Bionic
Reading

Nakon poraza 3:1 na Camp Nouu od Reala u prvoj utakmici španjolskog Superkupa mediji bliski Barceloni iznimno su razočarani, a dnevnik Sport među krivcima za loš rezultat vidi i Ivana Rakitića...

Podsjetimo, madridski klub ove je nedjelje stigao do impresivnog trijumfa protiv ljutitog rivala, zahvaljujući autogolu Piquea te golovima Ronalda i Asensija, dok je Messi iz penala tek uspio ublažiti poraz.

  • +3
Španjolski Superkup: Barcelona - Real Izvor: Reuters / Autor: JUAN MEDINA

U Kataloniji su još uvijek frustrirani odlaskom Neymara iz kluba, a ovo im je dodatni udarac koji potvrđuje da se bez Brazilca neće biti lako nositi s Realom pa su i tamošnji mediji bliski klubu puni razočaranja.

Kad su u pitanju ocjene pojedinih nogometaša, Ivan Rakitić za svoj nastup jako je loše prošao. Dobio je najnižu ocjenu 4.

'Izgubio je previše lopti i to na neshvatljiv način. Radio je greške u stvarima koje su za njega inače vrlo lake,' tvrdi dnevnik Sport i dodaje da je barem bio dobar u kretanju bez lopte, ali sveukupno ih nije zadovoljio.


Za Rakitića je ipak najvažnije mišljenje trenera, a Valverde ga drži u udarnoj momčadi i ako ne dođe neko zvučno pojačanje do kraja kolovoza, tako će biti i tijekom većeg dijela sezone..