ZA OVO NEMA OPROSTA

U Japanu se crvene od srama; odmah su ih izbacili iz reprezentacije, a drastične kazne tek slijede

21.08.2018 u 10:59

Bionic
Reading

Na Azijskim igrama u indonezijskoj Jakarti dogodio se veliki seks skandal u koji su bili umiješani košarkaši japanske reprezentacije te su odmah izbačeni s natjecanja i poslani kući

Japanci se crvene od srama. Četvorica njihovih košarkaša uočena su u službenim odijelima u okrugu u kojem ordiniraju prostitutke, a zatim je procurila informacija da su dečki zabavu prenijeli u hotel u kojem su djevojkama platili za pružene usluge.

Yuya Nagayoshi, Takuya Hashimoto, Takuma Sato i Keita Imamura odmah su izbačeni iz reprezentacije, morali su se vratiti doma, a njihov dolazak u Tokio izazvao je veliko zanimanje medija.

'Duboko se ispričavam zbog našeg bezobzirnog čina koji je izazvao sramotu ne samo za ljubitelje košarke, nego i sve ljude u Japanu', rekao je Sato na konferenciji za novinare, dok je Nagayoshi poručio 'da više ne može zamisliti da igra košarku'.

Dečki su dakle utučeni, a predsjednik Japanskog košarkaškog saveza rekao je da će pričekati s kaznama za zaigranu četvorku dok ne dobije potpuno izvješće.

Izvor: Društvene mreže

Oglasio se i glavni čovjek japanske delegacije na Azijskim igrama Yasuhiro Yamashita.

'Osjećam sram. Duboko se ispričavamo i namjeravamo biti oštri prema našim sportašima. Četvorica košarkaša pitala su lokalnog čovjeka gdje mogu upoznati djevojke, a zatim su se u hotel vratili s prostitutkama', izjavio je Yamashita, otkrivši i da su igrače poslali kući na njihov trošak.