OD 15 SATI

U HT Prvoj ligi očekuje nas regionalni derbi, a bodovi su prijeko potrebni jednima i drugima; evo gdje možete gledati utakmicu

14.02.2021 u 10:29

Bionic
Reading

U nedjelju je na rasporedu jedna utakmica 21. kola HT Prve lige, na Rujevici igraju Rijeka i Istre 1961 (15 sati, Arenasport 3)

Rijeka već pet utakmica ne zna za domaću pobjedu u prvenstvu, od 8. studenog kada su pobijedili Lokomotivu (1:0), i taj niz bez trijumfa na Rujevici se protegao na 99 dana.

'Istra je zadnje četiri utakmice izgubila samo 1:0, tako da teško prima golove. Bili su u sličnoj situaciji kao i mi, da su bili bolji od suparnika na terenu, ali nisu uzeli bodove. Što se nas tiče, pokušavamo se iz utakmice u utakmicu dizati jer je puno rezultatskih oscilacija. Želimo imati veću kontrolu u fazi obrane, da prilike i poluprilike budu bolje realizirane u završnici', rekao je u najavi strateg Rijeke Simon Rožman te dodao:

'Moral nije pao, daleko od toga, svakih nekoliko dana su utakmice i preostaje nam samo da se fokusiramo na sljedeću utakmicu, pokušamo odigrati što bolje i da nas zbog dobre igre na kraju rezultat i nagradi.'

U gostujućim redovima, bez obzira na poraze, vlada optimizam...

'Momčad izgleda dobro, to su sve karakterni igrači s kojima se ne bojim ići u borbu. Namjeravamo dati svoj maksimum u Rijeci i pokušat ćemo izvući najbolji mogući rezultat', izjavio je novi trener Puljana Danijel Jumić.

  • +13
Istra 1961 - Rijeka (12. kolo HT Prve lige) Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic / CROPIX

'Očekujemo dobru utakmicu i nadamo se naravno pobjedi. Idemo na tri boda i nemamo što tu mudrovati, treba pokušati pobijediti utakmicu. Ne trebamo se zamarati pričama, tek je prošlo pola prvenstva, imamo još pola. Daleko je pričati unaprijed, idemo utakmicu po utakmicu. Igramo dobro, sada nam trebaju još golovi, zato idemo po bodove', dodao je Istrin nogometaš Slavko Blagojević.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.