zna koliko vrijedi

U Bayernu su poludjeli nakon što je David Alaba otkrio koliku plaću očekuje: Dečko, u kojem svijetu ti živiš?!

31.07.2020 u 18:37

Bionic
Reading

Tamnoputi austrijski reprezentativac David Alaba (28) već je cijelo desetljeće u Bayernu, za klub iz Münchena odigrao je 382 utakmice i kao jedan od ključnih igrača osvojio je sve što se osvojiti moglo. Sada je započeo pregovore oko novog ugovora, ali čini se kako baš i nije krenulo dobro...

Njemački mediji ovih se dana zabavljaju odnosima na relaciji između Davida Alabe (28) i čelnika Bayerna. Naime, sjajnom lijevom beku sljedećeg ljeta završava ugovor s Bavarcima i započeli su pregovori oko novog.

No, čini se kako je sve loše krenulo te je pitanje hoće li tamnoputi austrijski reprezentativac i sljedećih sezona ostati u Münchenu.

Alaba želi ostati, ali traži plaću od 20 milijuna eura na godinu! Ta je cifra šokirala čelnike Bayerna, prije svih sportskog direktora Hasana Salihamidžića koji je i započeo pregovore.

'U kakvom svijetu vi živite? Zar zaista vjerujete u to što govorite?', citiraju njemački mediji ljutitog Salihamidžića koji je u nevjerici upitao Alabinog menadžera Pinija Zahavija.

Tu je, barem tako tvrdi Bild, sva priča oko novog ugovora Davida Alabe i završila. Nisu više progovorili niti jednu riječ, kako o novcu, tako ni o produžetku suradnje.

Nakon neuspjelih pregovora Zahavi je krenuo dalje, zainteresiranih klubova ima i previše. Prva je na tom popisu Barcelona, ali dojam je kako je i Kataloncima tih 20 milijuna eura na godinu previše. No, zato su tu Chelsea i Manchester City, samo čekaju da im se Zahavi obrati...