neprilagođeni brozo

Novi skandal! Marcelo Brozović divljao po bolnici, liječnici su procijenili da je pod utjecajem alkohola pa su pozvali policiju...

31.07.2020 u 17:38

Bionic
Reading

Hrvatskog reprezentativca i člana milanskog Intera Marcela Brozovića (27) u proteklih je nekoliko tjedana baš 'krenulo'. Prvo je ostao bez vozačke dozvole i 100.000 eura jer je vozio u alkoholiziranom stanju, a sada je divljao po bolnici u Milanu

'Bila je to nemirna noć za Hrvata. Marcelo Brozović je divljao na odjelu hitne pomoći u bolnici gdje je preko reda tražio da ga puste u posjet prijatelju, 42-godišnjem Hrvatu, lakše ozlijeđenom u nogu. Nogometaš je toliko iznervirao djelatnike, da su ovi morali pozvati policiju', piše talijanska državna novinska agencija ANSA.

Nakon što je nedavno uhvaćen za volanom u alkoholiziranom stanju nakon što je prošao kroz crveno svjetlo na semaforu, hrvatski reprezentativac ovoga je puta 'ludovao' po bolnici! Baš ga je krenulo!

Naime, zbog tog pijanog incidenta Inter ga je kaznio sa 100.000 eura, no čini se kako Brozović baš ništa nije naučio iz tog primjera.

>> Marcelo Brozović dobio je drastičnu kaznu; vozio je pijan, prošao kroz crveno i ostao bez vozačke dozvole, ali to nije sve...

Kako piše La Gazzetta dello Sport, Brozović je počeo galamiti, a osoblju bolnice učinilo se i da je pod utjecajem alkohola pa su pozvali karabinjere koji su ga pokušali smiriti. Isprva ih Brozović nije poslušao, tvrdi se u tekstu kojeg donosi Gazzetta, te je nastavio je divljati. Smirio se tek nakon što su mu rekli da će snositi teže kaznene posljedice, a kasnije se Brozović ispričao pacijentima u čekaonici i liječnicima.

'Čini se da je i posljednjem incidentu Marcela Brozovića koji se dogodio u bolnici kumovao - alkohol. Policija ga je nekoliko puta pozivala da se umiri, a na kraju se ispričao svima, pa i liječnicima', piše ANSA.