PROBLEMI S PREZIMENOM?

Tyson Fury počinje raditi cirkus; evo na koji način provocira našeg Stipu Miočića

14.11.2019 u 14:02

Bionic
Reading

Priča oko 'cross over' meča između UFC prvaka Stipe Miočića i linearnog svjetskog boksačkog šampiona u teškoj kategoriji Tysona Furyja postaje sve zanimljivija

U četvrtak je njegov menadžment službeno odgovorio Miočiću na recentnu prozivku u razgovoru s Helwanijem potvrdivši da je njegov klijent zainteresiran za meč. O priopćenju agencije MTK Global smo pisali ranije, a u međuvremenu je svjetlo javnosti ugledao dio intervjua koji je 'Kralj Cigana' odradio s popularnim Russellom Howardom. U njemu također govori o meču protiv Miočića i eventualnom prelasku u MMA.

Podsjetimo kako je u priopćenju potvrdio da je spreman posvetiti se Miočiću čim riješi stvari s Deonatayem Wilderom. Sada je potvrdio da je već ranije trenirao razne segmente MMA sporta i da bi trebao biti spreman za MMA debi.

'Trenirao sam s Darrenom Tillom u Liverpoolu. Trenirao sam nešto kicboxinga u Nizozemskoj nekoliko godina. Tako da zapravo mislim da sam spreman, da budem iskren', rekao je Fury i dodao:

'Znam da će svatko imati nešto za reći i kritizirati. Ali u ovom trenutku imam još tri meča u preostalom boksačkom ugovoru. I kada to završi, krenut ću po ove MMA borce.'

  • +6
Stipe Miočić Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Praveći se da ne zna tko je Stipe Miočić, Fury ga je oslovio s 'Meković' pokušavši tako pokazati tko je veća zvijezda. Nešto slično je radio i Floyd Mayweather uoči dvoboja s Conorom McGregorom gurajući teoriju da je mnogo veća zvijezda od tadašnjeg UFC prvaka.

'Čuo sam danas da njihov teškaški prvak Stipe Meković, ili tako nešto... rekao je da bi radije boksao sa mnom u boksačkom ringu, da odradimo 'cross over' meč. MMA borac protiv boksača u boksačkom ringu. I to me zanima također. Možda odradim boksački meč, a onda odradim i MMA meč u kavezu protiv nekog od tih tipova. Tako da bih mogao odraditi dva meča', zaključio je Fury, a prenosi Fight Site.

S obzirom da je za sada tek dio intervjua 'iscurio' u javnost, jedva čekamo da vidimo čitav razgovor. Očito će biti vrlo zanimljivih izjava.