FENER PREOKRENUO

Turci se raspisali o Livakovićevoj reakciji nakon gola srpskog nogometaša

27.11.2023 u 13:48

Bionic
Reading

Golman hrvatske nogometne reprezentacije, 28-godišnji Dominik Livaković, odigrao je još jednu zapaženu utakmicu na golu Fenerbahčea

Fenerbahče si nije smio dozvoliti još jedan kiks, jer u posljednje dvije utakmice osvojio je samo bod.

I uspio je, istina uz dosta muke i sreće, preokretom doći do tri boda protiv Fatiha Karagumruka i ponovno se izjednačiti na vrhu tablice s Galatasarajem.

Gosti su iz prve prilike u utakmici poveli 1:0, kada je Keles izašao sam na Livakovića, zaobišao ga i poslao loptu u mrežu.

Međutim početkom drugog dijela Fener je svim silama krenuo prema suparničkom golu i za samo deset minuta stigao do preokreta.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

U centru pažnje našao se srpski reprezentativac Dušan Tadić jer je domaćinima donio preokret s dva gola. Tadić je prvo u 48. minuti pogodio s 11 metara za 1:1, da bi deset minuta kasnije postigao gol za 2:1 i veliku pobjedu domaćih.

No junak je bio i Livaković jer se iskupio za lošu reakciju kod gola Karagumruka. Naime kod rezultata 1:1 gosti su imali prigodu povesti, ali hrvatski reprezentativac sjajnom intervencijom zaustavio je taj udarac. Njegovu intervenciju pogledajte OVDJE.

Livaković se našao u centru pozornosti i zbog situacije iz 48. minute, kada je Tadić zabio gol iz penala, a jedan od navijača koji je bio na tribini iza leđa hrvatskog golmana snimao je njegovu reakciju.

Tadićev zalet trajao je dosta dugo, Livaković je sve pomno pratio, a potom je 'eksplodirao' od sreće kada je srpski nogometaš zabio za 1:1. Popularni Livi nije skrivao emocije.

Standings provided by Sofascore