ŠVICARAC UHVAĆEN U LAŽI

Kramarića nikad nismo vidjeli ovako ljutitog; sva sreća da su ih razdvojili...

27.11.2023 u 10:08

Bionic
Reading

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije, 32-godišnji Andrej Kramarić, već punih sedam godina nosi dres Hoffenheima i u tom njemačkom klubu ima status legende. Nakon nedjeljne rasprave s 13 centimetara višim Švicarcem Edimilsonom Fernandesom, taj je status samo učvrstio

Sredinom prvog poluvremena u utakmici Hoffenheima i Mainza 05, nakon Kramarićevog driblinga i Fernandesovog izbijanja lopte u korner, došlo je do žustre rasprave, potom i naguravanja. I tko zna kako bi to završilo da između Hrvata i Švicarca nisu stali ostali igrači.

Sudac Aytekin pokazao je na korner, a 190 centimetara visoki Fernandes odmah se počeo buniti. Kramarića je to posve izbacilo iz takta i pokušao je igraču Mainza objasniti da se upravo od njega lopta odbila u korner.

Nije se Kramarić uplašio 'gromade', već je krenuo istjerivati pravdu. Doduše, svima je bilo jasno da je lopta za Hoffenheim i sudac je ostao pri svojoj odluci, ali je pritom i žutim kartonima 'nagradio' 'nabrijani' dvojac.

Cijelu situaciju pogledajte OVDJE.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

Standings provided by Sofascore