KAKVA BI TO PRIČA BILA

Tudor razmišlja samo o Lensu, ali navijači na jugu Francuske žive za ove riječi

01.05.2023 u 14:18

Bionic
Reading

Olympique Marseille je slavio sa 2:1 (0:1) protiv Auxerrea u utakmici 33. kola francuskog nogometnog prvenstva, odigranoj u nedjelju na Velodromeu.

Gosti su poveli u 33. minuti golom Birame Tourea, da bi u samo dvije minute momčad Igora Tudora došla do preokreta i pobjede. Prvo je u u 75. minuti Cengiz Under izjednačio, a pobjedu Marseilleu donio je Alexis Sanchez u 77. minuti.

Kako su nogometaši Paris Saint-Germaina pred svojim su navijačima poraženi od Lorienta sa 3:1 razlika između dvije vodeće momčadi je smanjena na pet bodova, a do kraja prvenstva je ostalo isto toliko kola.

No, hrvatski trener ne razmišlja dalje od sljedećeg ispita. A to je gostovanje kod Lensa.

'Imali smo puno prigoda za pogodak, ali utakmicu smo ipak uspjeli završili na najbolji način. Osvojili smo tri važna boda, a sada nam slijedi važna utakmica protiv Lensa. Prva utakmica protiv njih je bila nevjerojatna, vjerujem da će tako biti i ovog puta', rekao je Tudor.

Dobio je naravno pitanje i o zaostatku za PSG-om.

'Pet bodovanje manje imamo? Zaboravio sam', uz osmijeh je rekao Tudor te dodao.

'Ima se još za igrati. 15 bodova je u igri, bit će teško. Ipak, nikad ne znate što se može dogoditi', dodao je Tudor i rasplamsao maštu među navijačima na jugu Francuske.