ČUDNA ODLUKA

Trener Clippersa posterom svojih igrača prekrio naslove Lakersa

21.10.2013 u 13:44

Bionic
Reading

Pomalo kontroverzna situacija dogodila se na košarkaškim NBA parketima u noći s petka na subotu po hrvatskom vremenu

U predsezonskoj utakmici Los Angeles Clippersi dočekali su Portland Trail Blazerse u dvorani Staples Centera, koju dijele s daleko uspješijim LA Lakersima. Na zidu dvorane Staples Centera izvješeno je 12 zastava koje označavaju 16 naslova prvaka LA Lakersa u klupskoj povijesti (pet naslova iz vremena Minneapolisa je na jednoj zastavi). Trener Clippersa Doc Rivers odlučio je "pomoći" svojim igračima da ne gledaju svaku večer kada dočekuju neku momčad sve naslove svojeg "starijeg brata", pa je naredio da se preko cijelog zida protegne poster njegovih igrača, kako bi se prekrile sve zastave.

'Poanta nije bila sakriti uspjehe Lakersa, već staviti naše igrače na zid. Koliko ja znam, ovo je naša arena kad smo mi domaćini. Smatram da je ovo dobro za samopouzdanje naših igrača. Ovo nije izraz nepoštovanja prema Lakersima, ali kada su Clippersi domaćini, onda dvorana treba i izgledati kao da je naša', zaključio je Rivers.

Bivši trener Boston Celticsa stavio je na zid Jamala Crawforda, Blakea Griffina, J. J. Redicka, DeAndre Jordana, Jareda Dudleyja, Chrisa Paula i Matta Barnesa.