zanimljivo u trondheimu

Trener Bjelica 'oduzeo' riječ Nikoli Mori kada je trebao odgovoriti na pitanje o Ligi prvaka

26.08.2019 u 21:10

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama u ponedjeljak su stigli u Trondheim, gdje će u utorak protiv domaćeg Rosenborga tražiti prolazak u skupine Lige prvaka. S time da 'modri' uoči uzvrata u Norveškoj imaju dva gola prednosti

Po dolasku na stadion Lerkendal, a uoči treninga, pred novinare su stigli trener Nenad Bjelica i sve bolji Nikola Moro.

'Važno je što nismo primili gol u prvoj utakmici, ali protiv Ferencvarosa smo ga primili pa smo u uzvratu bili bolji. Vjerujem da ćemo na terenu pokazati da smo bolja momčad', rekao je Bjelica, a prenose Sportske novosti, dok je Nikola Moro negirao bilokakav umor.

'Utakmica u Maksimiru nije bila fizički naporna, jer nas je nosilo 25 tisuća ljudi i tad nemate pravo na umor. Sad ćemo igrati za sve njih, za naše obitelji, za sve koji su tada bili na stadionu. Imali smo i pauzu u prvenstvu, nemamo pravo ni razloga pričati o umoru'.

  • +4
Dinamo odradio trening u Trondheimu Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

Onda je Mori stiglo pitanje kako diše svlačionica kad je Liga prvaka u pitanju, razgovaraju li igrači već o Ligi prvaka, govore li koga bi željeli u skupini?

No, prije nego što je Moro krenuo odgovarati, riječ je uzeo trener Bjelica.

'Ne, ne priča se o tome. Ono što mi radimo s našim igračima jest da imaju fokus na teren. Bio sam ja već u Ligi prvaka, bio je i Nikola, nije to nama ništa novo. To je naša želja, to bi bio bonus, ali time se ne opterećujemo'.

  • +11
Liga prvaka, play-off: Dinamo - Rosenborg Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL