uzavrele strasti

[VIDEO] Totalna makljaža na prijateljskoj utakmici; bilo je baš žestoko, a onda je na teren uletio Diego Simeone...

09.08.2021 u 11:08

Bionic
Reading

Nogometaši Atletico Madrida i Feyenoorda su u Rotterdamu na De Kuipu igrali pripremnu utakmicu, no bio je to sve samo ne prijateljski susret. Do 41. minute je sve bilo pod kontrolom, a onda je uslijedio kaos

Feyenoord je poveo već u 18. minuti golom Linssena i činilo se kako će to biti samo još jedna u nizu 'standardnih' pripremnih utakmica u kojima rezultat nije toliko važan jer treneri rotiraju veliki broj igrača.

I sve je bilo po kontrolom do 41. minuta kad je Atleticov Yannick Carrasco s leđa pokosio Feyenoordovog Tyrella Malaciu. Bio je to bespotreban prekršaj, no Carrasco je iskoristio priliku i bez razloga udario Malaciu dok je ležao na travi!

Bio je to inicijator za totalnu frku i paniku, kako na terenu, tako i na tribinama. Domaći su navijači smješteni odmah uz teren, burno su reagirali, a ni igrači nisu mirno stajali. Dapače. Odmah je do Carrasca dotrčao Turčin Orkun Kokcu i napao Atleticovog igrača, a u sekundi se makljaža rasplamsala jer su se uključili ostali igrači s obije strane!

Carrasco je udario Kokcua u glavu, uletjeli su i ostali igrači, bilo je to naguravanja, potezanja, trganja dresova... S tribina su domaći navijači igrače Atletica gađali svime što im se našlo u rukama, letjele su čaše, kovanice, upaljači... Golman Atletica Jan Oblak pokušavao je primiriti situaciju, ali bez uspjeha. Čak su i suci odustali.

I kad se činilo da će obračun nogometaša eskalirati, na teren je utrčao on, trener Atletica Diego Simeone. Legendarni El Cholo poznat je po svom temperamentu, činilo se kako će i on uletjeti među igrače! I uletio je, ali samo kako bi primirio bijesnog Carrasca!

>> VIDEO TUČNJAVE IGRAČA ATLETICA I FEYENOORDA POGLEDAJTE OVDJE

Derao se Simeone na svog napadača, čini se kako mu je baš svašta rekao. A onda je na red stigao i glavni sudac koji je Carrasca počastio izravnim crvenim kartonom.

Rezultat? Na kraju je slavio Feyenoord 2:1, Correa je za Atletico zabio u 83. minuti za 1:1, a pobjedu domaćinu donio je u sudačkoj nadoknadi (93') Bannis. Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko je od 46. minute igrao za Atletico i zaradio je žuti karton, a golman Ivo Grbić nije ulazio u igru.