teodosić na terapijama

Bio bi to težak udarac za srpsku košarkašku reprezentaciju; kapetan ozlijeđen i nastup na SP-u mu upitan!

11.08.2019 u 13:50

Bionic
Reading

Srpski košarkaški reprezentativac, Miloš Teodosić, zbog ozljede morat će propustiti nadolazeće svjetsko prvenstvo u Kini

Playmaker srpske košarkaške reprezentacije, 32-godišnji Miloš Teodosić, zbog ozljede stopala vrlo vjerojatno neće nastupati na svjetskom prvenstvu u Kini, prenosi Kurir.rs.

Još veći šok za izbornika Đorđevića jest taj što se ozljeda dogodila na pripremnoj utakmici protiv Litve.

Nešto kasnije pojavio s etračak nade oko mogućeg Teodosićevog oporavka, jer liječnici čine sve kako bi ga osposobili. No, vremena je malo.

'U pitanju je obnovljena ozljeda plantarne fascije. Napravljene su snimke i započete su intenzivne terapije koje će se raditi sljedećih dana. Vidjet ćemo kako će stopalo reagirati na njih, zatim ćemo ponoviti snimanja i nakon toga ćemo moći preciznije reći koliko će Teodosić morati pauzirati', rekao je liječnik srpske košarkaške reprezentacije Dragan Radovanović.

Kapetan Srbije prvi se put ovako ozlijedio nedugo nakon dolaska u Clipperse, u listopadu 2017. godine, da bi potom istu ozljedu obnovio u prvim danima siječnja 2018. Tada, ipak, oporavak nije trajao tako dugo kao prvi put, kada je van terena bio više od mjesec i pol dana.

Teodosić je trenutno član Virtusa iz Bologne.