BIVŠI SUIGRAČI TUGUJU

'Teško je pronaći prave riječi koje bi opisale našu bol'

23.06.2013 u 10:19

Bionic
Reading

Iznenadna smrt Alena Pamića (23) zatekla je igrače Istre 1961 na pripremama na Rogli. Oni su se vratili u Pulu kako bi u nedjelju (17 sati, Žminj) prisustvovali sahrani mladog nogometaša

Nogometaši pulskog prvoligaša teško su pronalazili riječi nakon što su čuli tužnu vijest koja ih je ostavila u potpunom šoku i nevjerici.

'Zvonko je javio ocu Igoru negdje oko 23.30 sati da je Alen umro pa smo nas dvojica i tajnik Branko Bubić odmah autom otišli u Žminj. Alena sam znao cijeli život, odrasli smo zajedno, igrali se, zajedno počeli igrati nogomet… Ostat ću još u Žminju, ne vraćam se odmah na Roglu', rekao je Sandi Križman za Glas Istre.

'U ime svih igrača Istre 1961 izrazio bih sućut obitelji tragično preminulog Alena. Teško je naći prave riječi koje bi opisale našu bol zbog gubitka dragog prijatelja. Teško je u ovim trenucima bilo što reći. Jako će nam nedostajati, dodao je kapetan Fausto Budicin.


Vratar Ivan Mance jedan je od Alenovih bivših suigrača. Branio je kad su Paminjo i suigrači odveli Rijeku u Europu prije četiri godine. Sreli su se i kasnije u Puli.

'Nedavno smo se čuli i rekao je da je dobro, još smo se zafrkavali da se više ne zafrkava s nogometom, jer je zdravlje najbitnije. Iskrena sućut obitelji. Znam da ga neće zaboraviti navijači Rijeke i Istre 1961, a ni svi mi koji smo imali tu privilegiju da igramo s njim', rekao je vratar Rijeke.