Vatreni na udaru

Teški dani u Barceloni; Ivan Rakitić ovako nešto nije očekivao od navijača

03.10.2019 u 09:50

Bionic
Reading

Navijači Barcelone žestoko su napali Ivana Rakitića na društvenim mrežama

Barcelona je na svojem Camp Nou uspjela preokrenuti vodstvo Intera i na kraju slaviti s 2-1 u 2. kolu skupine F Lige prvaka. Poveo je Inter već u 2. minuti preko Lautara Martineza, a onda je sva tri boda domaćem sastavu donio Luis Suarez golovima u 58. i 84. minuti.

Iako na kraju mogu biti zadovoljni rezultatom, jasno je da ovoj Barci nešto nedostaje, a mnogi smatraju da je to što nedostaje hrvatski reprezentativni veznjak Ivan Rakitić koji je ove sezone u nemilosti trenera Valverdea. Sjajni 31-godišnji Vatreni je u novoj sezoni skupio tek pet nastupa i to svega 166 minuta što je premalo za igrača njegovog kalibra.

I dok se mnogi pitaju zašto Raketa ne igra i zagovaraju njegov povratak u prvih 11, ima i onih koji ga žestoko kritiziraju. Navijači Barcelone žestoko su se obrušili na našeg reprezentativca na društvenim mrežama. Dobar dio kritičara zagovara njegovu prodaju već ove zime, a ima i onih koji su puno brutalniji.

'Činjenica da je još u Barceloni je suluda. U potpunosti sam zaboravio na njega. On je apsolutno nebitno ljudsko biće', napisao je jedan od komentatora.

'Kad se samo sjetim toga da smo Rakitića mogli prodati za 100 milijuna eura PSG-u', dodaje drugi.

Dosta ga fanova i brani, a ima i onih koji smatraju da Raketa nije za Barcelonu, ali da nije ni u redu vrijeđati ga.

'Barcin Twitter stvarno nekada zna biti odvratan. Možda Rakitić nije ono što nam je potrebno, ali odvratno je uživati u njegovoj boli zbog neigranja. Sav novac koji je zaradio ga ne čini više ili manje čovjekom', napisao je navijač.

Raketa je zbog problema u klubu propustio posljednje tri utakmice za hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Sada bi mu utakmica za Vatrene u Splitu mogla napuniti baterije, a mogla bi i Valverdeu pokazati kakvog igrača izostavlja iz ekipe.