ne sluti na dobro

Teški dani nakon poraza; Kralj Cigana u alkoholiziranom stanju pada po cesti!

11.06.2024 u 21:09

Bionic
Reading

Tysona Furyja su izbacivači iznijeli iz bara prije nego što je pao na ulicu nakon teške noći u Morecambeu, engleskom gradiću gdje živi

Tyson Fury se nedavno borio protiv Oleksandra Usika u najvećoj boksačkoj borbi u teškoj kategoriji ovog stoljeća, izgubivši svoj WBC naslov u teškoj kategoriji podijeljenom odlukom od Ukrajinca u Saudijskoj Arabiji. Bio je to prvi poraz u njegovoj profesionalnoj karijeri.

Fury će imati priliku postati svjetski prvak po treći put u revanšu s Usikom koji je već potvrđen i zakazan za 21. prosinca.

Ali prije nego što počnu pripreme za tu borbu, Fury je prošlog petka uživao u noćnom izlasku u svom rodnom gradu koji se nije završio slavno. Naime, uhvaćen je kako ga zaštitari iznose iz bara nakon čega pada na pločnik. Čini se da mu je poraz teško pao te je od prije poznato kako je sklon depresiji.

Poznate britanske novine, The Sun izvještavaju da je Fury tulumario s prijateljima i obožavateljima na mjestu događaja prije nego što je zaštitarsko osoblje bilo prisiljeno intervenirati i reći bivšem svjetskom prvaku da je vrijeme za triježnjenje.

'Popio je nekoliko čaša previše i nije se osjećao previše dobro', rekao je izvor blizak Furyju za novine The Sun.

Fury se preselio u područje Morecambea 2008. te trenutno živi u svojoj vili vrijednoj 1,7 milijuna funti sa suprugom Paris i njihovo sedmero djece.