NIJE JEDINI KRIVAC, ALI...

Teška vremena na Poljudu; Željko Kopić ponudio ostavku koja će sigurno biti prihvaćena

19.08.2018 u 23:27

Bionic
Reading

Nakon novog Hajdukovog posrtaja trener splitskog prvoligaša Željko Kopić dao je svoj mandat na raspolaganje, a vjeruje se da će na Poljudu prihvatiti njegovu ostavku

Željko Kopić nije uspio posložiti momčad uoči početka nove sezone. Za to nije samo on kriv, jer mu uprava prodaje igrače prije važnih utakmica, a oni igrači koji su i prije stigli na Poljud ne mogu se nazvati pojačanjima. Uz to na Poljudu vlada loše ozračje, a na kraju će ceh platiti – trener.

Uvijek je lakše promijeniti jednu osobu, nego napraviti kompletnu čistku u splitskom prvoligašu što bi jedino bilo ispravno. Ovako će Kopićev odlazak biti samo vatrogasna mjera.

'Obavio sam razgovor s predsjednikom kluba i stavio sam mandat na raspolaganje. Hajduk je prevelik klub da bi se ovakve stvari događale i ja svoj dio odgovornosti prihvaćam bez obzira na sve okolnosti,' rekao je Kopić pred novinarima.

Ne treba ni sumnjati da će uprava njegovu ostavku prihvatiti.

Kopić je čestitao Gorici na pobjedi, a zatim je napustio konferenciju. Nakon devet mjeseci odlazi iz kluba...

  • +16
Hajduk - Gorica, 4. kolo HT Prve lige, 2018/19. Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric / CROPIX

Ostavku je ponudio i sportski direktor Saša Bjelanović.

'Ja sam također ponudio predsjedniku mandat na raspolaganje jer se smatram odgovornim za ovu situaciju. Kopić i ja krenuli smo u jednu priču, ali rezultati pokazuju kako je nismo do kraja uspjeli završiti. Sad je na predsjedniku da odluči dalje', poručio je Bjelanović.