O SLUČAJU KLAĐENJA

Šuker poručio medijima: Vi donesite zaključke, ja vas pratim!

28.06.2015 u 22:51

Bionic
Reading

Predsjednik HNS-a Davor Šuker pojavio se na otvorenju trećeg Svjetskog nogometnog prvenstva klubova dijaspore, gdje se osvrnuo i na navodnu umješanost u klađenje na namještene utakmice zajedno s braćom Šapina...

Od strane njemačkog ARD-a rasplamsala se priča o uključenosti Davora Šukera u klađenje na namještene utakmice 2009. godine u suradnji s kladioničarskom mafijom braće Šapine. Navodno se radilo o utakmicama Lige prvaka i Europske lige.

ARD tvrdi i da je Uefa pokrenula internu istragu protiv člana svog Izvršnog odbora, no službenih informacija o tome nema.

Sam predsjednik HNS-a bio je prilično samouvjeren u nedjelju na otvorenju trećeg Svjetskog nogometnog prvenstva klubova dijaspore, a medijima je poručio:

'Prepuštam vama da donesete zaključke i vjerujem da ćete sve profesionalno ispitati i da ćete doći do još nekih pitanja, ali najvažnije da, kad se vratim u srijedu s mog prvog Izvršnog odbora Uefe, da ćete već imati neke zaključke, koje jedva čekam čuti u vašim informativnim emisijama. Eto, pratim vas da vidim što ćete saznati', rekao je Davor Šuker.

Izjavu Šukera pogledajte ovdje