MUNJEVITI PREOKRET

Strašan šok za Miočića: Ipak ništa od borbe za titulu prvaka UFC-a!

26.01.2016 u 07:00

Bionic
Reading

Stipe Miočić saznao je da se njegova borba za titulu teškaškog prvaka protiv Fabrizija Werduma 7. veljače neće održati zbog ozljede Brazilca, samo dan nakon što su mu iz UFC-a rekli da će se boriti za nju...

Podsjetimo, američki 33-godišnji borac hrvatskih korijena nakon silovitog nokauta u dvoboju s Arlovskim popeo se pri sam vrh izazivača u teškaškoj kategoriji i čekao je rasplet dvoboja Werduma i Velasqueza 7. veljače, a s pobjednikom se nadao boriti kako bi mu preoteo titulu.

No, ove nedjelje postalo je poznato je da je Velasquez ozlijeđen i neće se moći boriti. UFC je odlučio Miočića odmah ubaciti u vatru i dati mu priliku protiv Werduma, ali dan kasnije Brazilac je reagirao i također se povukao. Naime, kaže da je ozlijeđen i da mu treba dva ili tri mjeseca odgode.

'Odlučio sam ne boriti se jer nisam spreman. Imam ozlijeđenu nogu, a sad sam ozlijedio i leđa. Da mi je Cain protivnik, borio bih se i skrivao ozljedu. Ali ovu odluku sam morao donijeti jer nisam sto posto spreman. Ne želim samo tako baciti ovaj pojas,' izjavio je Fabrizio Werdum koji se očito pribojava Miočića i nema namjere boriti se s protivnikom kojeg nije imao priliku dobro proučiti.

Werdum kaže da će se oporaviti za nekoliko mjeseci i zatim boriti s kim god ga UFC spoji. Nažalost, to bi mogao biti Cain Velasquez ako se oporavi, što bi značilo da bi se Miočićevo čekanje na borbu za naslov koju toliko sanja moglo odužiti još više od pola godine, možda i cijelu godinu...