PREPUCAVANJE SA TSONGOM

Što se to događa s Wawrinkom? Zbog ovog ga umalo izbacili s turnira

24.01.2017 u 15:46

Bionic
Reading

Na prvom Grand Slam turniru sezone vidjelo smo nekoliko velikih iznenađenja, ali i nekoliko ružnih scena. Za posljednju u nizu tzv. Ružnih scena 'krivci' su Stan Wawrinka i Jo-Wilfried Tsonga

Iako je Stan Wawrinka uvjerljivom pobjedom 3-0 u setovima izborio polufinale Australian Opena malo je nedostajalo da nervozni švicarski tenisač bude - diskvalificiran. Wawrinka, koji u Hrvatskoj ima sve više navijača nakon što je i službeno objavio kako je u ljubavnoj vez s Osječankom Donnom Vekić, izmijenio je nakon prvog seta nekoliko riječi na francuskom jeziku s Tsongom na temu 'tko u koga bulji!?', a sve su zabilježile kamere što možete vidjeti u priloženom videu.

Iako to prepucavanje dvojice tenisača nije bilo nimalo lijepo za vidjeti nakon toga se Wawrinka nije smirio nego je zamalo početkom trećeg seta, kada je promašio jednu break-loptu Tsonge, pogodio sakupljača loptica. Loptica mu je prošla jako, jako blizu.

Naravno, prema strogim pravilima Wawrinka bi bio diskvalificiran i od ispadanja iz Melbournea spasilo ga je nekoliko centimetara. U prilogu pogledajte oba videa, jedan u kojem se dva tenisača prepucavaju (video pogledajte OVDJE), a drugi u kojem vidno nervozni Wawrinka želio u krivom trenutku izbaciti frustraciju iz sebe i zamalo je snažnim forhendom pogodio sakupljača loptica.

wawrinka ball boy Autor: youtube
wawrinka Autor: youtube