I DALJE SE ČEKA

Što je hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji ovo trebalo?

19.05.2017 u 10:35

Bionic
Reading

Hrvatski izbornik Ante Čačić odgodio je objavu popisa igrača za prijateljsku utakmicu s Meksikom koja je na rasporedu u Los Angelesu (28. svibnja, 1.30 sati po našem vremenu)

Hrvatski nogometni savez pristao je na utakmicu protiv Meksika u suludom terminu kako bi napunio blagajnu, a svojem izborniku prouzročio je probleme oko sastavljanja momčadi.

Jasno je da Hrvatska neće biti u najjačem sastavu, ali kako sada stvari stoje, to neće biti ni B momčad. Naime Čačić je suočen s otkazima igrača i iz MAXtv Prve lige koji su trebali još jednom spašavati stvar, kao nedavno u Kini.

Razlog je vrlo jednostavan. Dinamo i Rijeka 31. svibnja igraju finale Kupa u Varaždinu i sigurno nisu ludi da puste najbolje pojedince na 'izlet' u SAD.

Isto tako, još uvijek se igra prvenstvo, a klubovi poput Osijeka i Hajduka imaju važne utakmice u borbi za treće mjesto.

Osim toga, Split i Cibalia se bore za ostanak i sigurno ni u Parku mladeži ne bi bili presretni time da Lokomotiva na gostovanje u Vinkovce ode oslabljena za neke igrače koji su najavljeni u reprezentaciji, kao što bi i 'nebeskoplavi' bili ljuti da Osijek zbog istog razloga oslabljen ode na utakmicu u Split u posljednjem kolu.

Uglavnom, Čačić je svoj popis prolongirao za nedjelju navečer ili ponedjeljak prijepodne, a hrvatska javnost s nestrpljenjem očekuje da vidi koji će to igrači spašavati reprezentaciju te se suočiti s Meksikom koji dolazi u najjačem sastavu.