MOŽE LI SE TO PROMIJENITI?

Stipe Miočić proživljava tešku nepravdu; objavio jasnu poruku pa neka cijeli borilački svijet zna što se događa

21.11.2018 u 16:07

Bionic
Reading

Stipe Miočić proživljava nepravdu od UFC-a, jer još nije dobio revanš u teškoj kategoriji od Daniela Cormiera koji mu je iznenađujuće uzeo titulu. Američki borac hrvatskih korijena poslao je novu poruku aktualnom šampionu

Miočić nikada nije 'legao' prvom čovjeku UFC-a Dani Whiteu, jer je prije svega borac koji poštuje suparnike, a ne cirkusant koji popularnost zarađuje jezičinom. No najmoćnija MMA organizacija preferira 'zločeste dečke' za koje misle da im mogu donijeti više novca pa smo tako često svjedoci nepravednih odluka kod slaganja mečeva.

Tako je nedavno Derrick Lewis dobio priliku za meč za titulu u najjačoj kategoriji protiv Daniela Cormiera (UFC 230), a Miočić je ostao bez revanša. Ipak, naš gladijator ne gubi nadu da bi čelnici UFC-a napokon trebali doći pameti i pružiti mu ono što je njegovo legitimno pravo – novi okršaj protiv Cormiera.

  • +7
Stipe Miočić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Stipe se još jednom obratio svom velikom rivalu preko društvene mreže. Uz fotografiju na kojoj udara DC-ja, napisao je jasnu poruku koja je sakupila preko 130 tisuća 'lajkova'.

'DC bio sam spreman za Madison Square Garden. Spreman sam sada. Kada se borimo? Završit ću te!', stoji u Miočićevoj poruci koju može vidjeti cijeli svijet i iz koje se može iščitati da za razliku od njega drugi izbjegavaju borbu.

Dodajmo da su izgledi za revanš nešto narasli. Naime, WWE prvak Roman Reigns se radi bolesti odrekao krune u 'kečerima' pa je njegovo mjesto ponovno zauzeo Brock Lesnar, a upravo se on najviše spominjao kao sljedeći Cormierov protivnik.

Pošto je Lesnar otpao možda pravda bude zadovoljena!

Inače, kasnije je trenutni teškaški prvak, koji je već najavio da bi Miočiću mogao dati priliku ukoliko mu otpadne borba protiv Brocka Lesnara, odgovorio je na vrlo zanimljiv način.

'Drži fige da se Lesnar odluči ne boriti, jer ukoliko se budem borio protiv njega, definitivno ti se neće svidjeti ono što slijedi tebi. U svakom slučaju, ne bih volio biti na tvom mjestu ni u jednom slučaju. Ali, da sam na tvom mjestu, radije bih se borio protiv sebe', napisao je Cormier, čime je vjerojatno želio naglasiti kako će se Stipe boriti protiv Caina Velasqueza, ukoliko se Cormier bude borio protiv Lesnara.