UFC prvak se ne oglašava

Stipe Miočić pet mjeseci vuče ozljedu oka, a pojavila se i glasina da će morati u mirovinu; hoćemo li ga ponovno gledati u akciji?

14.01.2020 u 20:27

Bionic
Reading

Stipe Miočić još nije zaliječio ozljedu oka koju vuče od prošlog meča s Danielom Cormierom, a neki čak tvrde da je to kraj za našeg borca

Još uvijek je neizvjesno kada će UFC prvak Stipe Miočić ponovno u ring. Od njegovog zadnjeg nastupa je prošlo pet mjeseci, a glasine koje kruže kažu kako naš Stipe i dalje ima velikih problema s ozljedom oka koju je zaradio tijekom revanša s Danielom Cormierom.

Miočić se ne oglašava o ozljedi, a ni UFC nije izdao nikakvo priopćenje koje bi rasvijetlilo slučaj. Predsjednik promocije Dana White samo je u prosincu potvrdio kako su Miočić i Cormier pristali na treći meč, ali ne i kada bi se on mogao odviti.

'Tu borbu čekamo. Stipe je još uvijek ozlijeđen, primio je dosta štete u zadnjoj borbi s Cormierom. Čekamo da se oporavi, ali obojica su pristali na borbu', rekao je White, a sve je potvrdio i Cormier koji je pak rekao kako će na borbu pričekati zbog gustog rasporeda:

'Nema vremena za našu borbu barem do lipnja. Kada pogledate raspored i ako računamo da su Khabib i Tony najavljeni za travanj, onda jednostavno nema vremena. Mislim da ćemo se načekati. Volio bih da se borimo što prije, ali osjećam se sve bolje što više vremena prolazi od moje operacije leđa. Ponovno se osjećam kao ja i što više vremena prođe ću biti bolje', rekao je Cormier prije mjesec i pol u razgovoru za MMA Junkie.

Ipak, glasine koje dolaze iz krugova bliskih borcima organizaciji ne stižu dobre vijesti, a ima i onih koji smatraju da će Stipe zbog ove ozljede možda morati i u mirovinu.

'Čujem glasinu da Miočićeve ozljede koje je dobio tijekom UFC-a 241, a posebno ozljeda oka, ne zacjeljuju i možda će se morati umiroviti. Dodatne opcije za meč za titulu u teškoj kategoriji uključuju Ngannou protiv DC-ja ili Jones protiv DC-ja. Nadam se da će se Stipe ipak oporaviti i da je ovo samo pretjerivanje', napisao je na Twitteru MMA Dude koji inače prenosi informacije iz borilačkog svijeta.

Bila glasina istinita ili ne, jasno je da je Stipe dobio težu ozljedu. Mi se nadamo da ćemo ga ipak još gledati u akciji i da još uvijek neće otići u mirovinu.