IRONIČNO HVALA

Srbi razljutili svoje najveće olimpijske adute

02.08.2016 u 15:45

Bionic
Reading

Srbija se, poput i naše delegacije, imaju pravo nadati dobroj olimpijskoj berbi medalja u Riju; a možda i najizgledniji kandidati za zlato razočarani su došli u čudesni brazilski grad

Poput hrvatskih košarkaša i srpski vaterpolisti uživali su u 'sardina partyju' preko Atlantika. Ovi krupni sportaši poslani su nekakvom low fare kompanijom za Dubai otkuda su onda krenuli put Rija. Njihov sjajni bek/krilo Filip Filipović u svom je olimpijskom blogu napisao:

'Završilo se i ovo putovanje za Montevideo, u ovom slučaju za Rio. Preživjeli smo 33 sata puta. Nemam komentar na naš odlazak low cost kompanijom do Dubaija i poslije 14 sati leta, ali je bitno da smo stigli. Selo izgleda impozantno, s nekim sitnim propustima koje ću vrlo brzo zaboraviti kada počne natjecanje. Upoznao sam se s ostatkom olimpijskog tima, došli smo s košarkašicama, a sigurno je da će druženje biti sve intenzivnije kako se bude povećavala naša delegacija,' piše Filipović, dok je njegov suigrač Živko Gocić svoj dojam sažeo u ironični 'Biznis klasa, hvala!' uz sliku u stilu Bojana Bogdanovića.

Business class!!! Thanks...

A photo posted by Zivko Gocic (@zikica3) on

Aktualni su europski i svjetski prvaci, ali olimpijsko zlato nisu još uzimali