NIJE RAZOČARAO

Španjolci o Rakitiću: Ovo je najbolja nagrada za njega!

03.04.2017 u 09:19

Bionic
Reading

Ivan Rakitić okrunio je svoj solidan nastup ove nedjelje protiv Granade pogotokom, a španjolski mediji kažu da je to bila nagrada za dobru igru u defanzivi tijekom susreta...

Hrvatski 29-godišnji veznjak započeo je još jednu utakmicu u udarnoj momčadi Barcelone i zajedno sa suigračima stigao do uvjerljivog trijumfa 4:1 u gostima kod Granade, zahvaljujući golovima u završnici utakmice.

Jedan od pogodaka postigao je i Ivan Rakitić u 83. minuti, šesti ove sezone u Primeri, a španjolski mediji očekivano su pozitivnim ocijenili njegov nastup.

'Defanzivno je odigrao vrlo pažljivo, sprječavajući protivnikove kontranapade. Na kraju je trud nagrađen pogotkom pri kojem je imao i malo sreće,' piše dnevnik Sport.

'Rakitić je bio pravi radnik koji je držao sredinu terena zajedno s Busquetsom. Odigrao je vrlo ozbiljno, a nagrada je stigla u obliku novog postignutog pogotka,' kaže pak El Mundo Deportivo.

Za Rakitića i suigrače pravi izazovi tek slijede, jer tijekom travnja u četvrtfinalu Lige prvaka igraju protiv Juventusa, a u Primeri u El Clasicu protiv Reala na Barnabeuu odlučuju o tituli prvaka Španjolske...