NEVJERICA U ZEMLJI

Španjolci o onome što je Šarić napravio: Noćna mora!

08.08.2016 u 16:54

Bionic
Reading

Blokada koju je Dario Šarić izveo nakon šuta Paua Gasola u posljednjim sekundama utakmice Hrvatske s aktualnim prvakom Europe izazvala je burne reakcije u španjolskim medijima...

Iako se činilo da su ga uspjeli zaustaviti, Dario Šarić na kraju je bio junak utakmice Hrvatske i Španjolske. Bio je dovoljan jedan trenutak čarolije da mladi košarkaš postane košarkaški hit na Olimpijskim igrama.

U španjolskim medijima ovaj je potez očekivano izazvao burne reakcije, a dnevnik Marca opisuje ono što se dogodilo kao 'noćnu moru' i 'ubojitu blokadu', uz priloženu fotogaleriju. Slični su komentari i drugih tamošnjih medija koji će zapamtiti Šarićevo ime.

Potez Darija stigao je i do Amerike, a posebno ponosan njegov je novi klub Philladelphia 76-ers koji je objavio fotografiju ključnog trenutka utakmice uz čestitku.

Hrvatska pak od Šarića u sljedećim utakmicama može očekivati još i više, jer pokazao je u nedavnim pobjedama protiv Italije i Francuske da je u stanju zabijati i ključne koševe u dvobojima s jakim protivnicima...