Bomba iz Engleske

Slavni premijerligaš krenuo po hrvatskog reprezentativca; spremni su ga platiti 25 milijuna eura, a poznato je i koliko bi trebao zarađivati

04.10.2020 u 08:31

Bionic
Reading

West Ham nudi 22 milijuna eura za Duju Ćaletu-Cara dok Marseille traži 30 milijuna. Pregovori su u tijeku

Duje Ćaleta-Car je na pragu velikog transfera u Englesku. Prema pisanju Sky Sportsa hrvatski nogometni reprezentativac je oduševio brojne europske klubove nakon odlične sezone u dresu Marseillea kod nekadašnjeg trenera Tottenhama i Chelseaja Andrea Villasa Boasa.

Hrvatski branič je u 26 utakmica zabio jedan gol i upisao jednu asistenciju, a bio je i jedna od najjačih karika svojeg kluba. Zato ne čudi da je sada za njega u klub sletjela bogata ponuda. Prema pisanju Sky Sportsa londonski West Ham je poslao službenu ponudu za hrvatskog reprezentativca i to u visini od 20 milijuna funti.

Ćaleta Car je u Marseille stigao iz RB Salzburga za otprilike 15 milijuna eura. Ponuda West Hama, pretočena u eure, iznosi oko 22 milijuna eura, a francuski mediji pišu kako će Marseille ponudu odbiti zbog premalog iznosa odštete. Francuzi za hrvatskog reprezentativca navodno traže najmanje 30 milijuna eura.

Engleski mediji pišu kako će londonski sastav pokušati to smanjiti na 25 milijuna eura i kako se pregovori nastavljaju, a poznato je i koliko bi Ćaleta-Car zarađivao u novom klubu. West Ham navodno 24-godišnjem Hrvatu nudi 150.000 funti tjedne plaće, a cijeli posao mora biti gotov vrlo brzo jer se zatvara prijelazni rok u Engleskoj.