francuska liga

Kakav derbi! Pet crvenih i 14 žutih kartona, tučnjava na kraju utakmice i slavlje Marseillea

13.09.2020 u 23:57

Bionic
Reading

Nogometaši Olympique Marseillea su u najvećem su francuskom derbiju, koji je igran već u 3. kolu, kao gosti na Parku prinčeva svladali PSG 1:0. No, na samom kraju utakmice bio je totalni kaos

Prvo poluvrijeme najvećeg francuskog derbija proteklo je u dominaciji PSG-a, ali je u 31. minuti nakon prekida Marseille u vodstvo doveo Thauvin.

U drugom poluvremenu je PSG svim silama pokušao doći do izjednačenja, ali nisu uspjeli, te je na kraju ostalo 1:0. No, rezultat utakmice će ostati u drugom planu jer na samom je kraju zavladao totalni kaos na terenu.

Izbila je velika tučnjava igrača te su čak petorica dobila crvene kartone. Sve je počelo nakon što je Paredes faulirao Benedetta, a onda je krenula ludnica na terenu. Kurzawa se potukao sa Amavijem, dok je Neymar udario Lopeza. Nakon što se frka malo primirila na scenu je stupio glavni sudac koji je podijelio pet crvenih kartona.

U PSG-u su 'pocrvenili' Kurzawa, Paredes i Neymar, dok su crvene kartone u gostujućoj momčadi dobili Amavi i Benedetto. Dodajmo kako se čini da je najveći krivac za tučnjavu bio napadač PSG-a Neymar koji je nekoliko puta u glavu udarao suparnike, a crveni karton je dobio tek pregledom snimke.

Hrvatski reprezentativni stoper Duje Ćaleta-Car igrao je čitav susret za Marseille.

Ovo je za obje momčadi bila druga utakmica u prvenstvu, te se Marseille nalazi na petom mjestu sa šest bodova. PSG nakon dvije odigrane utakmice nema niti jedan bod, te se nalazi na 18. mjestu.