na pomolu megatransfer

Slavni klub ponudio 100 milijuna funti za Harryja Kanea, ali Tottenham traži barem 150; traju pregovori koji bi mogli jako ovisiti o Euru

20.06.2021 u 14:35

Bionic
Reading

Harry Kane mogao bi od iduće sezone nositi dres Manchester Cityja koji je već poslao ponudu od 100 milijuna funti na adresu Tottenhama

Engleski prvak Manchester City ponudio je 100 milijuna funti za napadača Tottenhama Harryja Kanea.

Engleski reprezentativac Harry Kane vjerojatno će biti jedna od glavnih zvijezda ljetnog prijelaznog roka, a napadač je već izrazio želju da napusti redove Tottenhama. Za njega vlada veliko zanimanje, a najzagriženiji su u Manchester Cityju.

Engleski prvak nudi 100 milijuna funti, tvrdi Daily Star koji navodi da predsjednik Tottenhama Daniel Levy traži 150 milijuna funti odštete. U Cityju tvrde da je Kane u prošlosti imao velikih problema s ozljedama, a ne ide mu dobro ni na Europskom prvenstvu, gdje se nije pokazao u prva dva meča.

Ako nastavi ovako, City bi mogao dosta smanjiti cijenu, pa čak i dobiti Kanea za spomenutih 100 milijuna funti, dok bi mu cijena mogla i porasti ako se pokrene i počne zabijati na europskoj smotri.