SRBIN Krši pravila

Skupo plaćeni Luka Jović napravio novu glupost i time se još javno pohvalio; zbog ovih fotografija zavladala je pomutnja u Real Madridu i La Ligi!

08.06.2020 u 09:15

Bionic
Reading

Luka Jović, skupo pojačanje Real Madrid a, napravio je novu glupost jer opet je prekršio klupski pravilnik

Od prije je poznato kako je 22-godišnji napadač Luka Jović već nekoliko puta prekršio klupska pravila, a to pogotovo vrijedi tijekom pandemije koronavirusa. Podsjetimo, tada je prekršio stroge mjere zabrane kako bi proslavio rođendan svoje djevojke.

Poznata je i priča kako se tijekom pauze zbog koronavirusa teže ozlijedio vježbajući u kućnoj izolaciji, ali je prešutio ozljedu čime si je mogao ugroziti karijeru. Svi su bili u šoku što ozljedu nije prijavio liječničkoj službi kluba.

Ovaj puta je mladi Srbin prekršio pravilo čelnika La Lige u dogovoru s epidemiolozima, a to je da se nogometašima zabranjuje okupljanje u većim grupama.

No, Jović je mrtav hladan na svom Instagram profilu objavio fotografije kako s prijateljima i povećim društvom roštilja i uživa u druženju. Naravno, očito je itekako svjestan kako je prekršio novo pravilo, a što je time želio postići zna samo on. Činjenica jest kako ima longetu na nozi i trebao bi mirovati, a ne biti u društvu desetak prijatelja...

'U Realu smatraju da je Jović ovim pokazao nedostatak takta. Umjesto da odmara i pokuša što prije oporaviti ozlijeđeno stopalo, on objavljuje ovakve fotografije s roštilja', piše španjolski AS.

Vjerojatno je i sam svjestan činjenice kako s njime kao igračkim pojačanjem ionako nisu zadovoljni i Realu, a poznata je i priča kako ga se čelnici kraljevskog kluba žele riješiti.

No, ako se ovako bude ponašao to će im teško uspjeti i već sada je jasno kako su vjerojatno bacili u vjetar čak 60 milijuna eura koliko su ga platili njemačkom Eintrachtu.

No, neće biti ni prvi ni zadnji igrač Reala koji je proglašen potpunim promašajem. Ostaje za vidjeti hoće li Jovića čelnici Real Madrida kazniti zbog roštilja te hoće li reagirati čelnici La Lige. Teško da će prijeći preko ovoga…

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Luka Jovic (@lukajovic)