BOJAO SE NAJGOREG

Simeone iskreno o slaboj igri Vrsaljka i zašto ga je prvog zamijenio!

08.01.2017 u 09:18

Bionic
Reading

Diego Simeone već je u poluvremenu zamijenio Šimu Vrsaljka i priznaje da je to napravio zbog straha od crvenog kartona, jer je hrvatski desni bek već imao žuti i nije se bio u stanju nositi s Japancem Inuijem...

Naš 24-godišnji reprezentativac neće po dobrome pamtiti utakmicu protiv Eibara ove subote. Taman kad je dobrim igrama natjerao Diega Simeonea da ga gurne u prvi plan i Juanfrana pošalje na klupu dogodila mu se vrlo slaba utakmica zbog koje bi se mogao vratiti među rezerve.

Španjolski mediji opisali su nastup Šime Vrsaljka kao užasan, a trener ga je zamijenio već u poluvremenu. S obzirom da je već imao žuti karton nakon starta na Inuiju koji ga je mučio 45 minuta, a sudac mu je oprostio drugi koji je trebao dobiti zbog igranja rukom u kaznenom prostoru, strateg Atletica nije imao izbora.

'Inui je opasan, a Šime je već imao žuti karton i nisam htio ništa riskirati. Htio sam igrati drugo poluvrijeme sa svih 11 igrača,' objasnio je svoju odluku Diego Simeone, a Atletico je golovima Saula i Grizmanna na kraju ipak dobio utakmicu i vratio se na četvrto mjesto Primere.