NAJBOLJA POJAČANJA SERIE A

Šime Vrsaljko u društvu velikana - Kakáa, Teveza, Higuaina

18.11.2013 u 11:47

Bionic
Reading

Talijanski dnevni list Gazzetta dello Sport izdvojio je 11 najboljih i 11 najgorih pojačanja u talijanskoj Seriji A ove sezone. Na popisu se našao i hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko..

Vrsaljko je jedan od najboljih pojačanja u novoj sezoni najvišeg razreda talijanskog nogometa, a to je od ponedjeljka i službeno potvrdio ugledni talijanski list. Desni bek Genoe odigrao je dosada 878 minuta u Seriji A, a za njegove mu je izvedbe, u koje je ugradio jednu asistenciju, spomenuti list dodijelio ocjenu 6.15. Slabiju je ocjenu od 11 igrača dobio jedino Romin Maicon (5.5). Spomenimo i da je Vrsaljko na vrhu popisa najboljih pojačanja koji najmanje zarađuje!

Preostali igrači koji su se našli na popisu najboljih pojačanja ove sezone su: Morgan De Sanctis (Roma), Maicon (Roma), Mehdi Benatia (Roma), Hugo Campagnaro (Inter), Gervinho (Roma), Kaka (Milan), Kevin Strootman (Roma), Jose Callejon (Napoli), Gonzalo Higuain (Napoli), Carlos Tevez (Juventus).

Na popisu navećih promašaja našli su se igrači: Daniele Padelli (Torino), Reto Ziegler (Sassuolo), Wallace (Inter), Ezequiel Schelotto (Sassuolo), Felipe (Parma), Francesco Lodi (Genoa), Diego Novaretti (Lazio), Lucas Biglia (Lazio), Adem Ljajić (Roma), Alessandro Matri (Milan), Ishak Belfodil (Inter).