PUN SAMOPOUZDANJA

Šime Vrsaljko iskreno o praznim tribinama

09.11.2016 u 20:05

Bionic
Reading

Šime Vrsaljko ponovno će dati sve od sebe za Hrvatsku ukoliko mu izbornik ukaže povjerenje, svjestan da Island neće biti lak zalogaj

Nakon ljetnog transfera iz Sassuola u Atletico Madrid, Šime Vrsaljko bori se za svoje mjesto u španjolskoj momčadi, u oštroj konkurenciji na bočnim pozicijama, a priliku je dobio protiv Rostova u Ligi prvaka.

'Nadam se da ću nastaviti u dobrom tonu. Naporno sam radio, trenirao i čekam svaku sljedeću utakmicu 100 posto spreman, da je odradim što bolje ako dobijem priliku. Zadovoljan sam, u klubu se dobro radi. Svjestan sam svoje kvalitete i nema razloga da mi neigranje pokvari samopouzdanje. Znam koliko mogu, a i za reprezentaciju ću dati svoj maksimum. Nema razloga za brigu', poručio je bočni branič, a prenosi HNS.

Hrvatsku u subotu, 12. studenoga, čeka kvalifikacijski ogled s Islanđanima na Maksimiru, koji će zbog Fifine kazne i ovoga puta biti prazan.

'Island ima jako dobru atmosferu unutar momčadi i igra čvrst nogomet te nas očekuje dobra utakmica. Mislim da ćemo biti 100 posto 'unutra' i pobijediti Island. Navijači su nam uvijek motiv više i ponekad se daje više od realnih mogućnosti s publikom iza sebe, ali ne trebamo razmišljati o tome. Moramo misliti pozitivno', rekao je Vrsaljko.