STAROSJEDIOCI U BRLOGU

Sertich i MacAulay potpisali na još godinu dana

21.05.2012 u 11:48

Bionic
Reading

Dvojac starosjedioca produljio je vjernost Medveščaku. Andy Sertich i Kenny MacAulay i će iduće sezone igrati u dresu 'medvjeda'

Andy Sertich i Kenny MacAulay produljili su vjernost s Medveščakom. Vijest je to koju je u ponedjeljak potvrdio zagrebački klub, pa se tako taj vrijedni dvojac pridružio braničima koji su već na rosteru za narednu sezonu - Dennisu Bozicu i Saši Martinoviću.

Sertich i MacAulay su braniči koji su u Medveščaku od početka klupske priče u Ebelu. Sertich je stigao na početku 2009/10, dok se MacAulay, koji je lani prihvatio hrvatsko državljanstvo, zagrebačkim 'medvjedima' pridružio na Winter Classicu na Šalati također u premijernoj Medveščakovoj sezoni u austrijskoj ligi. No, bez obzira na kasnije pridruživanje momčadi, MacAulay je zasluženo, kao i Sertich, stekao titulu starosjedioca Medveščaka, kluba koji je oživio hrvatski hokej, ali i proširio priču o jednom lijepom i uspješnom sportskom brendu u Europi, ali i u svijetu.

'Sve dok je klub fer prema nama igračima i odnosi se prema nama s poštovanjem, ja sam sretan. Iznimno sam ponosan što sam jedan od rijetkih igrača koji su do sada u Medveščaku proveli tri godine. Da bi izgradio odnos s navijačima, važna je odanost klubu, ali i to da se ugodno osjećaš u gradu u kojemu igraš svoj najbolji hokej', rekao je Sertich za klupsku web stranicu, a MacAulay se nadovezao:

'Zagreb je posebno mjesto. S obzirom na takve vjerne navijače, teško je zamisliti igrati negdje drugdje. A i uvijek je lijepo vratiti se u momčad u kojoj već poznaješ igrače, trenere i menadžment kluba.'