MALI TRIK

Serena nekorektnim potezom iživcirala srpsku tenisačicu

08.04.2013 u 12:00

Bionic
Reading

Milijun malih trikova koriste najbolji tenisači i tenisačice ne bi li omeli suparnika tijekom mečeva, a jedan takav je upotrijebila najbolja svjetska tenisačica Serena Williams u finalu Charlestona...

Pobijedila je u finalu Serena sa 3:6, 6:0, 6:2 srpsku igračicu, ali je definitivno utjecala na svoju suparnicu stvorenim igrokazom početkom drugog seta.

Janković je dobila prvu dionicu sa 6:3, te je u prvom gemu drugog seta, kada je servirala, imala 40-15. Premda je imala sasvim normalnu pauzu između dva poena, kod spomenutih 40-15 se Serena odjednom uspravila u trenutku kada je Janković servirala pokazujući da 'navodno' nije spremna primiti servis.

'Moraš pričekati da budem spremna,' uzviknula je Serena suparnici s druge strane mreže.


Janković je napravila nekoliko koraka prema sucu, te rekla:

'Uopće ne serviram prebrzo. Pa, koliko trebam čekati? Uostalom, stala si u stav primanja servisa,' rekla je Janković i svojim tijelom pokazala da je Amerikanka bila spremna za primanje servisa.

Kako god, nakon toga je uslijedio totalni pad srpske igračice. Izgubila je i taj gem, makar je imala 40-15, kao što je izgubila do kraja ukupno 12 od 14 odigranih gemova. Slučajno ili ne?