STRAŠNO

Schumijeva obitelj i fanovi su s pravom ogorčeni; ovo je zaista bolesno...

15.11.2017 u 15:54

Bionic
Reading

Michael Schumacher teško je nastradao u nesreći na skijanju krajem prosinca 2013., a neke osobe su njegovu nesreću iskoristile kako bi zaradile novac

Njemački vozač pao je na skijanju i doživio tešku ozljedu glave. Jedno vrijeme bio je u komi, a zatim ga je obitelj preselila u njegov dom u Švicarskoj koji je preuređen u medicinski centar kako bi imao najbolju moguću skrb te se za njega cijelo vrijeme brine najbolje liječničko osoblje.

Zanimanje fanova o njegovom stanju je veliko, ali obitelj ga je potpuno izolirala od javnosti i osim najbližih nitko ne zna kakva je situacija.

  • +16
Michael Schumacher Izvor: Reuters / Autor: Radu Sigheti/Files

Pojedini mediji na sve načine su pokušavali doći do bilo kakvih vijesti, neki su čak i izmišljali informacije (i zaradili tužbu), a ima i osoba koji su na svemu odlučili zaraditi.

Preko video portala i društvenih mreža pojavila se lažna snimka nesreće sedmerostrukog prvaka. 'Kvaka' je u tome da onaj tko je postavio taj lažni video zarađuje na broju pregleda videa.

Ljudi koji obožavaju Michaela su užasnuti i ogorčeni da netko može iskorištavati takvu situaciju za osobnu korist, a najvjerojatnije će i obitelj legende Formule 1 pokrenuti istragu.