GLAVNA TEMA U BUNDESLIGI

Scene za pamćenje; pogledajte zajednički odgovor igrača Hoffenheima i Bayerna vulgarnim navijačima; pokreće se istraga

01.03.2020 u 08:59

Bionic
Reading

Nevjerojatne scene dogodile su se na utakmici između Hoffenheima i Bayerna (0:6) u sklopu 24. kola njemačkog nogometnog prvenstva

Podsjećamo, utakmica je dva puta prekidana zbog uvredljivog transparenta kojeg su navijači Bayerna uputili vlasniku Hoffenheima Dietmaru Hoppu.

Sudac Christian Dingert je prvo u 62. minuti upozorio gostujuće navijače, a kada se poruka ponovo pojavila u 77. minuti prekinuo je susret poslavši momčadi u svlačionicu. Nakon kraće pauze dvoboj je nastavljen, no igrači Bayerna i Hoffenheima su se međusobno dodavali što je bio zajednički prosvjed igrača protiv nedoličnog ponašanja navijača, a te neobične nogometne minute možete vidjeti OVDJE.

Sjajan potez svih igrača koji su poslali jasnu poruku. Podršku Hoppu pružio je i Bayernov čelnik Karl-Heinz Rummenigge koji se stao uz njega.

'To je bilo jako ružno lice Bayerna. Sve smo snimili i bit ćemo energični u borbi protiv njih. Naši navijači će definitivno odgovarati za ovo što su učinili. Previše smo im dozvolili. Odmah ćemo pokrenuti istragu. Moramo učiniti sve što možemo da se borimo protiv toga.'

  • +5
Bundesliga, Hoffenheim – Bayern München Izvor: Profimedia / Autor: Daniel ROLAND / AFP / Profimedia