IMAJU LI IZBORA?

Sa Santiaga Bernabeua procurila vijest koja se neće svidjeti Sergiju Ramosu, Luki Modriću i ostalim milijunašima Reala

25.08.2020 u 18:58

Bionic
Reading

U Real Madridu osjećaju financijske posljedice pandemije koronavirusa pa se spremaju opet pribjeći drastičnim mjerama koje uključuju rezanje plaća igračima i stručnom stožeru

Dok je sport bio na prisilnoj pauzi zbog koronavirusa u klubovima su rezali plaće zaposlenicima, trenerima i igračima. Tako je bilo i u nogometu, no Real se u takvoj situaciji ponašao gospodski te je smanjivao za 10-20 posto za razliku od konkurencije u Španjolskoj koja je odmah uzela 70 posto primanja svojim zvijezdama.

No kriza nije stala, u Realu i dalje osjećaju posljedice koronavirusa i morat će na nove uštede pa će logično opet tako strradati oni koji najviše zarađuju, igrači i stručni stožer prve momčadi.

Još ranije se nagađalo da ukoliko zbog koronavirusa u prvenstvu neće moći biti gledatelja na tribinama, da je rezanje neizbježno, ali La Liga još nije krenula, a sa Santiaga Bernabeua dolazi vijest kako će Sergio Ramos, Luka Modrić i ostalo društvo dobivati manje novca na računu od onog što im je ugovorom zajamčeno – najvjerojatnije opet od 10-20 posto.

Naravno, ako pristanu na takav scenarij...

  • +12
Manchester City - Real Madrid, osmina finala Lige prvaka, 2019/20. Izvor: EPA / Autor: Peter Powell / POOL