poslao jasnu poruku

Nakon što je Bayern osvojio Ligu prvaka, Niko Kovač iskreno priznao što misli o klubu koji ga je odbacio te bivšem pomoćniku

25.08.2020 u 16:29

Bionic
Reading

Niko Kovač imao je samo riječi hvale za svoj nekadašnji klub kojem je čestitao na naslovu prvaka

Bayern je po šesti put u povijesti osvojio naslov europskog prvaka nakon što su u finalu s 1:0 golom Kingsleya Comana u 59. minuti pobijedili francuski PSG. Bayernu je to bio deseti nastup u finalu Lige prvaka, a osim ove godine, slavili su i 1974., 1975., 1976., 2001. i 2013. godine.

Do šestog naslova ih je doveo njemački stručnjak Hans-Dieter Flick koji je u klub stigao za vrijeme Nike Kovača koji ga je priključio svojem stručnom stožeru i imenovao svojim pomoćnikom. Nakon velike pobjede Bayerna i Flicka u finalu, o svemu se oglasio i Niko Kovač. Bivši hrvatski izbornik je imao samo riječi hvale iako ga Nijemci često spominju u negativnom kontekstu.

'Poslao sam mu poruku, kao i nekim igračima. Čestitao sam im jer su zasluženo došli do trofeja. Ovu sezonu u Ligi prvaka su stvarno odigrali sjajno. Dominirali su u utakmicama i bili najbolja momčad. Dominirali su utakmicama i bili najbolja momčad. Svih 90 minuta finala bio sam uvjeren da će Bayern osvojiti naslov', rekao je Kovač za Bild.

Podsjetimo, bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije je Bayern vodio do studenog prošle godine kada je dobio otkaz iako je prethodno bavarskom divu donio dvostruku krunu.

  • +96
PSG - Bayern, finale Lige prvaka Izvor: EPA / Autor: Miguel A. Lopes / POOL