svi su zabrinuti

Priznao da ima psihičkih problema i nestao: Nemamo nikakvih informacija o njemu

02.01.2024 u 18:39

Bionic
Reading

Ricky Rubio (33) je jedan od najboljih španjolskih košarkaša, ali do kolovoza prošle godine jednostavno je nestao. Tada je otkazao nastup na Svjetskom prvenstvu te otkrio da se bori s psihičkim problemima

Igrao je Ricky Rubio (33) za Joventut i Barcelonu, a od 2011. godine je u NBA ligi gdje je branio boje Minnesota Timberwolvesa, Utah Jazza, Phoenix Sunsa te Cleveland Cavaliersa čiji je i danas član.

No, problem je u činjenici da od kolovoza nitko ne zna što se događa s nesretnim španjolskim košarkašem.

Početkom kolovoza je iznenada otkazao nastup na košarkaškom SP-u iako je prošao pripreme s reprezentacijom.

'Odlučio sam prekinuti svoje profesionalne aktivnosti kako bih se pobrinuo za svoje mentalno zdravlje. Molio bih vas da poštujete moju privatnost kako bih se mogao nositi s trenutačnom situacijom. Kad bude vrijeme za to, objavit ću više informacija', objavio je početkom kolovoza Ricky Rubio putem službene internetske stranice Španjolskog košarkaškog saveza.

Rubio je krajem 2021. godine teško ozlijedio križne ligamente lijevog koljena od koje se oporavljao više od godinu dana te se na parkete u NBA ligi vratio tek početkom 2023. godine kad je potpisao i novi trogodišnji ugovor s Cleveland Cavaliersima vrijedan 18.4 milijuna dolara.

Tada je izgledalo kako je s jedim od najboljih španjolskih košarkaša sve u najboljem redu, ali sad su svi zabrinuti, posebice nakon što se oglasio trener Cavaliersa JB Bickerstaff.

'Stvarno nemam nikakvih informacija o njemu', kratko je na pitanje o Španjolcu odgovorio trener Cavsa.

U ovom trenutku nije poznato kad će se Ricky Rubio (33) vratiti na parkete i hoće li ikada više zaigrati košarku...