što se to događa?

Ancelotti poslao jasnu poruku Luki Modriću; njegov hladan stav sve je iznenadio

02.01.2024 u 16:49

Bionic
Reading

Nogometaši Real Madrida sutra nastavljaju natjecanje u španjolskom prvenstvu, od 19.15 sati dočekuju Mallorcu. Trener 'kraljeva' Carlo Ancelotti progovorio je o planovima za prijelazni rok, a posebno se dotakao Luke Modrića (38)

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti je na samom kraju 2023. godine potpisao novi ugovor s 'kraljevima', a sada je progovorio i o ponudi koju je imao iz Brazila.

'Cijeli svijet zna da sam pregovarao s Nogometnim savezom Brazila oko preuzimanja njihove reprezentacije. Ponosan sam što su me htjeli, ali činjenica je da sam ih držao 'u rezervi' čekajući da mi Real ponudi produljenje ugovora. Hvala Brazilcima na razumijevanju jer čim je došla Realova ponuda, prihvatio sam je. Ponosan sam i što je Real htio da potpišem nastavak suradnje puno prije isteka mog prijašnjeg ugovora, koji je završavao na ljeto', kazao je Ancelotti koji je prokomentirao i potencijalne transfere u zimskom prijelaznom roku.

Ozlijeđeni su Alaba i Militao, hoćete li Real možda kupovati stopera u zimskom prijelaznom roku?

'Ne, jer imamo Nacha i Rüdigera. Tchouameni i Carvajal također mogu igrati kao stoperi. Ponavljam, zbog učestalih špekulacija, nećemo kupiti niti jednog braniča u siječnju', odlučan je Ancelotti kojeg je dočekalo i pitanje o Luki Modriću.

Naime, kapetanu hrvatske reprezentacije završava ugovor s Realom, a on je od početka godine slobodan za pregovore s drugim klubovima. Kakvi su planovi Reala oko Luke Modrića?

'Luka Modrić, kao i Toni Kroos i Nacho Fernandez, kojima ugovori također završavaju za šest mjeseci, sam odlučuje što će napraviti. Njegova budućnost je u njegovim rukama...', poprilično je hladno odgovorio Carlo Ancelotti. Mnoge je taj njegov ton iznenadio, a onda je Ancelotti znakovito dodao:

  • +16
Real Madrid - Villarreal, španjolska liga, 17.12.2023. Izvor: EPA / Autor: DANIEL GONZALEZ

'Budućnost je već isplanirana i nema previše posla oko momčadi jer idemo u dobrom smjeru. Imamo puno mladih igrača i još kvalitetnih mladića dolazi. Nismo još razmišljali o ljetnom prijelaznom roku, ali nećemo imati puno toga za napraviti.'

Pa ipak, još je veće iznenađenje bio odgovor na pitanje dolazi li Kylian Mbappe na ljeto u Real?

'Kylian Mbappe? Neću vam odgovoriti na to pitanje', odbrusio je Ancelotti i time završio konferenciju za medije.