MOŽE LI BIZARNIJE OD OVOGA?

Riješen misterij; evo zašto je policajac za vrijeme utrke napao najboljeg biciklistu današnjice

27.07.2018 u 14:27

Bionic
Reading

Ovogodišnji Tour de France bio je prepun bizarnih situacija, a u jednoj takvoj nastradao je branitelj naslova britanski biciklist Chris Froome

Svašta smo vidjeli na ovom izdanju Tour de Francea, luđake koji se biciklom spuštaju niz padinu i preskaču glave natjecatelja, gledatelje koji pokušavaju srušiti bicikliste, jezive nesreće...

No ono što se u 17. etapi dogodilo Chrisu Froomeu, čovjeku koji u ovom trenutku u svojem vlasništvu drži naslove na Giru, Tour de Franceu i Vuelti, spada u rubriku vjerovali ili ne.

Naime, njega je s bicikla namjerno srušio policajac, na što je Britanac s razlogom poludio, psovao ga, a sigurno se jedva suzdržavao i da se fizički s njime ne obračuna, jer pokušava obraniti titulu ukupnog pobjednika iako će mu to teško uspjeti pored vodećeg sunarodnjaka Geraint Thomas.

Froome vs policajac Izvor: Društvene mreže

Nikome nije bilo jasno što se dogodilo, a Froome je dan kasnije pokušao objasniti zašto je policajac tako postupio.

'Nosio sam veliku sivu kabanicu i zato možda nisam izgledao kao natjecatelj', rekao je Froome koji inače nije među omiljenijim biciklistima kod fanova biciklizma, jer ga se optuživalo za doping iako mu ništa nije dokazano.