MOŽE LI BIZARNIJE OD OVOGA?

Riješen misterij; evo zašto je policajac za vrijeme utrke napao najboljeg biciklistu današnjice

Chris Froome

Chris Froome

Izvor: Profimedia / Autor: BELGA PHOTO YORICK JANSENS

Ovogodišnji Tour de France bio je prepun bizarnih situacija, a u jednoj takvoj nastradao je branitelj naslova britanski biciklist Chris Froome

Svašta smo vidjeli na ovom izdanju Tour de Francea, luđake koji se biciklom spuštaju niz padinu i preskaču glave natjecatelja, gledatelje koji pokušavaju srušiti bicikliste, jezive nesreće...

No ono što se u 17. etapi dogodilo Chrisu Froomeu, čovjeku koji u ovom trenutku u svojem vlasništvu drži naslove na Giru, Tour de Franceu i Vuelti, spada u rubriku vjerovali ili ne.

Naime, njega je s bicikla namjerno srušio policajac, na što je Britanac s razlogom poludio, psovao ga, a sigurno se jedva suzdržavao i da se fizički s njime ne obračuna, jer pokušava obraniti titulu ukupnog pobjednika iako će mu to teško uspjeti pored vodećeg sunarodnjaka Geraint Thomas.

Froome vs policajac

Izvor: Društvene mreže

Nikome nije bilo jasno što se dogodilo, a Froome je dan kasnije pokušao objasniti zašto je policajac tako postupio.

'Nosio sam veliku sivu kabanicu i zato možda nisam izgledao kao natjecatelj', rekao je Froome koji inače nije među omiljenijim biciklistima kod fanova biciklizma, jer ga se optuživalo za doping iako mu ništa nije dokazano.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!