Šok na Rujevici

Rijeka totalno desetkovana koronavirusom uoči gostovanja kod Napolija u Europskoj ligi; upitno je i odigravanje utakmice

24.11.2020 u 14:49

Bionic
Reading

Dva dana uoči utakmice s Napolijem Rijeka ima čak osam zaraženih igrača

Rijeka će u četvrtak u 4. kolu Europske lige gostovati kod Napolija, no zbog koronavirusa će u taj susret ući jako oslabljena, pa čak postoji i opasnost da se utakmica ne odigra. Dva dana prije u redovima Rijeke je čak osam zaraženih.

'Ovim putem obavještavamo javnost da je nakon novog kruga testiranja s današnjim danom (utorak, 24. studeni 2020.) osam igrača Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka pozitivno na virus korone (COVID-19)', priopćili su iz Rijeke pa dodali kako ne mogu otkriti tko je od igrača zaražen:

'Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (GDPR), ne možemo objaviti identitet osoba pozitivnih na koronavirus. Navedeni igrači odradili su već period samoizolacije, ali s obzirom na pozitivan nalaz nisu u mogućnosti nastupiti', kažu iz Rijeke.

Rijeka je u prošlom kolu na vlastitom terenu izgubila upravo od Napolija s 1:2, a sada na uzvrat idu znatno oslabljeni i desetkovani koronavirusom. Nakon prva tri odigrana kola Rijeka je na zadnjem, četvrtom mjestu skupine F s nula osvojenih bodova, dok Napoli, Alkmaar i Real Sociedad svi imaju po šest bodova.

Dok čekamo nove nastupe naših klubova u Europskoj ligi, pogledajte još jednom najbolje golove 12. kola HT Prve lige.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.